Over ons

Wij bouwen applicaties voor het plannen van gepersonaliseerde opleidingstrajecten in de zorg. Ons applicatieportfolio is voortgekomen uit een samenwerking tussen Bizzomate, specialist op het gebied van de digitalisering van bedrijfsprocessen en de afdeling informatiemanagement van de MUMC+ Academie.

Met ruim 10 jaar ervaring op het snijvlak van onderwijs en zorg weten we exact waar zorginstellingen naar op zoek zijn bij het vormgeven van opleidingstrajecten.

Herbert Lebens, informatiemanager bij het MUMC+ en oprichter van Stageplanner: “Jaarlijks lopen duizenden studenten stage in ziekenhuizen en VVT-instellingen in heel Nederland. Ze komen van verschillende onderwijsinstellingen en zoeken een opleidingstraject op hun eigen niveau op een afdeling van hun voorkeur. Het handmatig inplannen van deze trajecten is een complex en tijdrovend proces. Met onze oplossingen kan dit proces grotendeels gedigitaliseerd en geautomatiseerd worden. Studenten krijgen zo een traject op maat, afdelingen krijgen gemotiveerde studenten en ziekenhuizen en VVT-instellingen hebben minder last van de uitval van studenten, een win-win situatie dus voor alle betrokken partijen.”

Bizzoplan Valkenburg

Nieuweweg 25
6301 ES Valkenburg (LB)
The Netherlands
+31 0 43 311 05 70

Bizzoplan Dordrecht

Burg. de Raadtsingel 93
3311 JG Dordrecht
The Netherlands
+31 0 43 311 05 70

Bizzoplan Amsterdam

Boeing Avenue 215
1119 PD Schiphol-Rijk
The Netherlands
+31 0 43 311 05 70

Laat ons weten hoe wij jou kunnen helpen!