Stage-planner

Bekijk onze Stageplanner demo

Stageplanner bestaat uit:

  • Een communicatiemodule – Stel snel en eenvoudig vragenlijsten samen met de communicatiemodule. Check zo de stagevoorkeuren van studenten en evalueer stages eenvoudig achteraf. Neem hun persoonlijke voorkeuren mee bij elke stage en gebruik de mailmerge-functionaliteit in de communicatiemodule voor het versturen van gepersonaliseerde mails aan studenten.
  • Een roosterautomaat – Gebruik de flexibele roosterautomaat om automatisch de beste planning te genereren op basis van voorkeuren van studenten of een groep studenten en bespaar tijd op handmatig plannen. Creëer eenvoudig ‘dummystudenten’ in de planning als de namen van studenten nog niet bekend zijn.
  • Een subsidiemodule – Loop nooit meer een subsidie mis door het gebruik van subsidiemodule. De module helpt gebruikers bij het indienen van juiste en volledige subsidieaanvragen. Zo bespaar je tijd en accountantskosten en komt er meer subsidie binnen.

Standaard maatwerk

Stageplanner wordt aangeboden als een standaard cloud-applicatie, maar is dankzij zijn flexibele opbouw eenvoudig aanpasbaar aan de wensen en voorkeuren van elke zorginstelling. Stageplanner is bovendien eenvoudig te koppelen aan andere systemen zoals HR-, rooster-, en begeleidings-portfoliosystemen.

Waarom kiezen voor Stageplanner?

Het gebruik van Stageplanner heeft vijf grote voordelen:

  • Positieve stage-ervaringen – Bind studenten aan uw zorgorganisatie door maatwerk stages te bieden die de beste match vormen voor zowel student als afdeling.
  • Betere stuurinformatie – Weet waarom studenten uitvallen op een afdeling; hoeveel studenten er in de toekomst gaan afstuderen en op welke studenten werving gericht moet worden.
  • Efficiëntere informatievoorziening – Real time inzage in de planning zodat alle betrokkenen altijd op de hoogte zijn.
  • Grip op de stageplanning – Maak een planning waarbij je probleemloos rekening houdt met alle relevante factoren zoals voorkeursafelingen, loopbaantrajecten en woonplaats van de studen.
  • Efficiënter werken – Importeer stagegegevens en -documenten zodat ze niet handmatig ingevoerd hoeven te worden en dossiers altijd compleet zijn.

Laat ons weten hoe wij jou kunnen helpen.