EPA-backoffice

Het EPA-backofficesysteem ondersteunt o.a. de volgende VVO-processen:

  • Aanmelding – PIO’s krijgen overzichtelijk de opleidingsplanning gepresenteerd en kunnen zich voor onderwijs op verschillende niveaus (leerroute, EPA, lesdag) aanmelden. Ook het afhandelen van vrijstellingen
  • Facturering – Het gevolgde onderwijs wordt tegen ingerichte prijs- en beleidsafspraken en gefactureerd en eventueel gecrediteerd. Ook hier wordt rekening gehouden met de verschillende onderwijsniveaus en worden prognoses van opbrengsten gegeven.
  • Certificering/Diplomering – Bepaal (eventueel op basis van informatie uit LMS en/of portfoliosysteem) of een PIO gecertificeerd/gediplomeerd mag worden.

Waarom kiezen voor het EPA-backofficesysteem?

Het EPA-backofficesysteem kent drie grote voordelen:

  • Grip op opleiden – De uitgebreide rapportagemogelijkheden geven een overzichtelijk beeld van wie, wanneer, welk onderwijs volgt.
  • Opbrengstenprognosemodel – Zorg ervoor dat je onderwijsaanbod kostenefficiënt wordt gepland.
  • Administratief ontlast– Werk efficiënter samen binnen je instelling en bespaar tijd bij het verwerken van de vereiste registratie.

Standaard maatwerk

Het EPA-backofficesysteem wordt aangeboden als standaard cloud-applicatie, maar is dankzij zijn flexibele opbouw eenvoudig aanpasbaar aan de wensen en voorkeuren van elke zorginstelling. Het EPA-backofficesysteem is bovendien eenvoudig te koppelen aan andere systemen.

Laat ons weten hoe wij jou kunnen helpen.