AORTA

Het AIOS-volgsysteem AORTA bestaat uit:

  • Een vergelijkingsmodule – Vergelijk of de data van de HR-systemen in de OOR overeenkomen met de data in het kwaliteitsregister. Door de ingebouwde workflowfunctionaliteit weten AIOS of HR-medewerkers precies wat ze moeten aanpassen om de registratie van het opleidingstraject te corrigeren.
  • Een onboardingmodule – Een AIOS wisselt gemiddeld vier keer van ziekenhuis tijdens zijn/haar loopbaan. De onboardingmodule zorgt ervoor dat de AIOS niet bij elke wissel opnieuw alle gegevens en documenten hoeft aan te leveren. Dit scheelt AIOS en HR-medewerkers uren werk. Daarnaast wordt de registratie van een detachering volledig ondersteund.
  • Een toewijzingsmodule- Voorkom discussie bij het verdelen van de AIOS over de deelnemende instellingen. Via de toewijzingsmodule wordt per samenwerkingsverband inzichtelijk welke instelling het meeste recht heeft op een nieuwe AIOS zodat de verdeling altijd eerlijk plaatsvindt.

Waarom kiezen voor AORTA?

Het centrale registratiesysteem van AIOS heeft vijf grote voordelen:

  • Efficiëntere onboarding – Deel informatie en detacheringsdocumenten van AIOS waardoor efficiëntere onboarding mogelijk is.
  • Regionaal inzicht in AIOS-verdeling – Krijg regionaal inzicht in de AIOS-verdeling per instelling en specialisme. Voorkom zo discussie over de AIOS-verdeling van instellingen binnen regionale samenwerkingsverbanden.
  • Eén registratiesysteem voor de hele regio (OOR) – Werk efficiënter samen door regionaal informatie en documenten te delen.
  • Transparantie van regionale AIOS-verdeling – Optimaliseer de regionale AIOS-verdeling door inzicht in de huidige en toekomstige AIOS-verdeling.
  • Geen dubbel invoerwerk meer – Bespaar tijd op het dubbel invoeren van gegevens bij diverse instellingen door het centraliseren van de registratie.

Standaard maatwerk

AORTA wordt aangeboden als standaard cloud-applicatie, maar is dankzij zijn flexibele opbouw eenvoudig aanpasbaar aan de wensen en voorkeuren van elke zorginstelling. AORTA is bovendien eenvoudig te koppelen aan andere systemen.

Laat ons weten hoe wij jou kunnen helpen.