Stageplanner

Veel ziekenhuizen worstelen met het goed inplannen van stages voor hun studenten. Het stijgend aantal studenten en de toenemende eisen die aan stages gesteld worden, zijn hiervan de oorzaak. Om concurrerend te blijven in een tijd van personeelsschaarste is het succesvol aantrekken en behouden van studenten echter belangrijker dan ooit. Daarom hebben wij Stageplanner ontwikkeld, een applicatie gebaseerd op low-code technologie die ziekenhuizen helpt bij het snel & efficiënt inplannen van stages die volledig afgestemd zijn op de wensen van studenten.

Direct een demo inplannen?
Neem contact met ons op

Hoe werkt Stageplanner?

Stages handmatig inplannen is niet meer nodig met Stageplanner. De applicatie voert deze complexe en tijdrovende taak grotendeels automatisch uit. Stageplanner bevat een flexibele roosterautomaat die automatisch de beste planning maakt op basis van de persoonlijke voorkeuren van studenten. Taken die niet automatisch uitgevoerd kunnen worden, kunt u zoveel mogelijk in bulk uitvoeren. Zo werkt u sneller en efficiënter en houdt u tijd over voor andere belangrijke taken!

Waarom Stageplanner? Ontdek de voordelen!

Stageplanner is een onmisbare tool voor:

  • Ziekenhuizen – Stageplanner helpt ziekenhuizen om studenten gepersonaliseerde stages aan te bieden. Zo blijft uw ziekenhuis concurrerend in een markt met veel personeelstekorten.
  • Verpleegafdelingen – Doordat Stageplanner automatisch rekening houdt met lesdagen, werkplek-leren of overige activiteiten van studenten is het voor verpleegafdelingen veel makkelijker de formatieplanning te maken.
  • Studenten – Studenten profiteren van kwalitatief goede, gepersonaliseerde stages doordat het matching mechanisme in Stageplanner hun persoonlijke voorkeuren automatisch koppelt aan de juiste afdeling.

Meer weten over de voordelen? Klik hier!

Ontdek hoe MUMC+ de stageplanning automatiseert en stroomlijnt 

Jaarlijks lopen zo’n 1.500 studenten stage in het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+). Ze komen van verschillende onderwijsinstellingen en zoeken een stage op hun eigen niveau op een afdeling van hun voorkeur. Het inplannen van al deze studenten was een complex en tijdrovend proces. Met Stageplanner is dit proces grotendeels gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Meer weten over hoe Stageplanner het inplannen van stages sneller en efficiënter heeft gemaakt?

Lees hier het hele verhaal.

Ook Zuyderland koos voor Stageplanner

Het stagebureau van het Zuyderland krijgt jaarlijks vele aanvragen van studenten voor zorgstages te verwerken. Toen de software voor het plannen van stages niet langer werd ondersteund, ontstond er een flinke uitdaging. Omdat met Stageplanner is er nu een centraal overzicht en is het makkelijk om snel te matchen.

Lees hier het hele verhaal.

Starten met Stageplanner

Ook snel, efficiënt en veilig stages inplannen met Stageplanner, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is?

Neem dan direct contact met ons op voor een demo!